RONI TILANDER KOKEMUKSIA

Niina Mäkiharju 30v

 

OTA YHTEYTTÄ

Tavoitteena elämäntapamuutos

 

Otin Roniin yhteyttä kun aloin kaipaamaan buustia jo aloitetulle elämäntaparemontille. Toiveissa oli opastusta salitreenin maailmaan ja tavoitelistalla lihaskunnon parantaminen, kiinteytyminen ja painonpudotus.

Valmennuksen alkujaksolla löysin aivan uusia lihaksia 😅  ja yleinen vireystilani parani nopeasti sekä lihasvoima nousi kohisten.

Valmennuksen edetessä paino tippui tasaiseen tahtiin ja kroppa alkoi voimaan koko ajan paremmin! Se oli huikea tunne, mikä motivoi jatkamaan entistä kovemmin!

Treeniohjelma ja ruokavalio olivat yksilöllisesti tehty! Ja lisäksi niitä muutettiin aina tarpeen tulleen. Roni kuunteli aina toiveeni ja tarpeeni ja pystyi ottamaan ne todella hyvin huomioon laatiessa ohjelmia! 

Valmentajana Roni oli mulle loistovalinta! Parempaa en olisi osannut toivoa Roni on rauhallinen, todella mukava, johdonmukainen ja määrätietoinen. Tarvittaessa hän osaa myös olla todella jämäkkä ja "potkii persuksille" jos meinaa itse löysäillä! 

Valmentajana Roni piti hyvää huolta myös kokonaiskuormituksestani. Hän otti huomioon treeniohjelmissa myös sen, jos henkilökohtaisessa elämässä sattuu ja tapahtuu. Tai jos oli muita harrastuksia ym! Kaikkeen kun ei jaksaminen yksinkertaisesti voi riittää. 

Salitreeneistä tuli mulle henkireikä valmennuksen aikana. Se kuinka Roni viikosta toiseen jakso tsempata aina uudelleen ja uudelleen, se oli mahtavaa! Kun oma usko omaan tekemiseen meinasin joskus loppua, niin Roni pystyi valaa muhun uskoa, että mä pystyn tähän! Hän sai mut aina jatkamaan eteenpäin!

Lisäksi varmisti aina, että liikkeet tehdään oikein, jotta vältytään vammoilta ja treenin hyöty on maksimaalinen!

Koko valmennusjakson ajan oli käytössä whatsapp-tuki, eli pystyin laittaa Ronille viestiä milloin vaan jos oli jotain kysyttävää tai tarvin apua! Yksin ei tarvinnut siis jäädä missään vaihessa!

Valmennusjakson lopussa olin saavuttanut tavoitteeni ja jopa ylittänyt ne! Ja aina vaan keksittiin uusia tavoitteita, joita kohti mennään taas.

Parempaa koutsia en olis voinut löytää! Jos ikinä tarviit koutsia, joka kohtaa sut yksilönä, niin suosittelen lämpimästi Ronia.

👉 Tässä vielä Niinan juttu MTV 3 sivuilla.  

 

Varaa aika maksuttomaan ensikonsultaatioon