Personal Training palveluprosessi

 

Hae valmennukseen

PERSONAL TRAINING PALVELUPROSESSI

 

 Personal Training eli henkilökohtainen valmennus on treenin, ravinnon ja palautumisen yksilöimistä juuri Sinun taustaan ja tarpeisiin sopivaksi.

 

 

 

Mitä kaikkea henkilökohtainen valmennuksesi sisältää?

 

Valmennusprosessi on aina asiakkaan eli sinun ja valmentajan näköinen, mutta alla ovat ne pääraamit, joiden puitteissa viemme asioita yhdessä eteenpäin.

 

1. Alkukartoitus, alkumittaukset ja tavoitteen asettelu

 

✅ Valmennus alkaa aina maksuttomalla konsultaatiolla. Sen tarkoitus on saada kokonaiskuva siitä, minkälainen tilanne sinulla on elämässäsi ja mitä tavoitteita haluat valmennuksessa saavuttaa.

✅  Alkukonsultaation kautta valmennus saadaan räätälöityä täysin sinulle sopivaksi. 

✅ Alkukartoituksen jälkeen valitaan tavoite, suunnitellaan mahdolliset välitavoitteet sekä edistymisen seurantaan liittyvät menetelmät. Teemme myös tavoitetta tukevat alkumittaukset. Nämä voivat liittyä esimerkiksi kehonkoostumukseen, kestävyyteen, voimaan tai liikkuvuuteen.  

 

2. Harjoitussuunnitelman laadinta ja päivittäminen

 

✅  Harjoitusohjelmat ovat laadittu aina yksilöllisesti tavoitteiden ja lähtötasosi mukaan. Käytän pääosin ohjelmissani vapaita painoja, koska ne ovat monipuolisempia ja auttavat sinua paremmin saavuttamaan tavoitteesi, mutta rajoitteiden ja tarpeen vaatiessa hyödynnän myös kuntosalilaitteita.

✅ Kuntosaliohjelmien kesto vaihtelee 6-12 viikon välillä ja jokainen viikko on yksilöllisesti toteutettu.

✅  Saat kattavat ja monipuoliset ohjeet myös ilman kuntosalia toteutettavaan treeniin, jos et halua käydä salilla.

 

3. Ravitsemussuunnitelma ja ohjeet

 

✅  Terveyttä edistävä ravintovalmennus on tärkeä osa kokonaisuutta, oli tavoite mikä tahansa: terveyspää edellä tapahtuva painonpudotus, lihaskasvu, rasvanpoltto, kiinteytyminen, suorituskyvyn parantaminen tai yleinen hyvinvoinnin tukeminen.

✅ Ravintovalmennus tähtää aina pysyvään muutokseen ruokailutottumuksissasi. Tarkoitus ei ole syödä "kanaa, riisiä ja rahkaa" valmennuksen ajan, vaan tavoitteena on saada Sinulle toimiva perusta, jossa toimii monipuolinen ja joustava ravintosuunnitelma ilman rajoituksia ja kieltolistoja. Pikadieettejä ei ole saatavilla.

✅  Valmennuksessa opit myös syömään juuri oikean määrän, jotta ravintosuunnitelma tukee parhaiten tavoitettasi.

 

 

4. Tapaamiset valmentajan kanssa

 

✅ Olen vuosien aikana hionut yhteistapaamisten sisältöä moniin erilaisiin tarpeisiin, tavoitteisiin ja lähtökohtiin. Tapaamisilla korostuu erityisesti nousujohteinen ja laadukas harjoittelu. Tärkeintä on saada alussa perusta kuntoon. Se tarkoittaa liikemallien oikeaoppista suoritustekniikkaa, joka on edellytys kivuttomaan ja maksimaaliseen suorituskykyyn tähtäävään harjoitteluun. Olen liiketekniikoissa äärimmäisen tarkka ja valmennuksen tavoitteena on saada mahdollisimman toimintakykyinen keho, joka kestäisi arjen kuormitukset vielä eläkeikäisenäkin. Usein pureudumme myös treeniohjelman teknillisimpiin liikkeisiin ja tarvittaessa arvioimme pitääkö suunnitelmissa muuttaa jotain.

✅ Tapaamisten tarkoitus on myös vaihtaa välikuulumiset, keskustella ravinnosta tai palautumisesta sekä seurata valmennuksen edistymistä.

✅ Tapaamismäärät suunnitellaan aina tarpeen mukaan 1-8x kuukaudessa

✅ Tällä toimintatavalla pystyn takaamaan Sinulle yksilöllisyyttä ja pysyviä tuloksia.

 

5. Viikkoraportointi, harjoituspäiväkirja ja kotiseuranta

 

✅  Menetelmissä toimii usein viikkoraportointi sekä harjoituspäiväkirjan pitäminen ja tavoitteen asetteluun liittyvien muuttujien seuranta. 

✅  Valmennuksen edistymistä ja suunnitelmien toteutumista seurataan yhdessä valituilla menetelmillä. Yhteydenpitoa tukee step2fit-valmennusapplikaatio, jolla voidaan kätevästi päivittää mm. treenipäiväkirjaa, mittaustuloksia sekä kehonhuolto-ja ravinto-ohjelmia.


 

6. Konsultointioikeus sähköpostin, tekstiviestitse tai watsapin kautta 

 

✅  Koko sopimuskauden ajaksi kuuluu konsultointioikeus ja etätuki. 

Tulet huomaamaan jo ensimmäisten viikkojen aikana positiivisia muutoksia kehonkoostumuksessa sekä arjen jaksamisessa, jotka antavat motivaatiota pitkälle eteenpäin.

Kaikki valmennukset ovat 100% personoituja, mutta ne perustuvat siis edellämainittuihin raameihin.

 Ja koska olen varma, että saavutat valmennuksessani tuloksia, annan niille

100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN

Hae valmennukseen