RONI TILANDER KOKEMUKSIA

Tanja Paasimaa 36v

 

OTA YHTEYTTÄ

Lihasmassaa ja rasvanpolttoa

 

Tanja otti yhteyttä valmennukseen  toukokuussa 2021. Tavoitteena oli yhdistää lihasmassan kasvatus ja kiinteytyminen kiireiseen perhearkeen sovittaen. Haasteena oli myös tavoitetta tukevan ravinnon löytäminen, johon Tanja halusi työkaluja.  

Valmennuksessa huomioitiin yksilöllinen lähtötaso perustekniikoista lähtien. Treenit startattiin alussa 2x viikossa ja nostettiin progressiivisesti kuukauden jälkeen kolmeen kertaan. Nostettiin maltillisesti volyymia jokaisen harjoitusjakson jälkeen ja annettiin keholle  myös aikaa palautua riittävästi. Kehitystä on saatu lähes optimaalisesti  ja tuloksia on tullut 6kk jälkeen seuraavasti:

Tulokset 21.05.21 -11.12.21

 

Lihasmassa:

  • 24,4kg --> 26,2kg

Rasvamassa:

  • 14,0kg --> 12,1kg

Rasvaprosentti:

  • 24,0% ---> 20,4%

Mitat:

  • Lantio 92cm --> 97,5cm
  • Reisi 55cm --> 62cm
  • Olkavarsi: 27,5cm --> 30cm

 

 

Tanjan omin sanoin:

 

”Kehonkoostumuksen lisäksi vireystila on noussut entisestä huomattavasti. Töiden jälkeen riittää vielä paljon energiaa ja unenkin laatu on parantunut paljon entisestä. Roni on mukava ja helposti lähestyttävä. Kuuntelee asiakasta ja on tukena myös viestien avulla jos jokin askarruttaa ja on kysyttävää. Aina iloinen ja tsemppaava mutta kuitenkin pistää treeneissä hien pintaan ja kannustaa eteenpäin. Suosittelen lämpimästi Ronin valmennusta kaikille eri tasoisille,itselläni ei ollut minkäänäköistä kuntosali kokemusta entuudestaan. Valmennukseen lähteminen on muuttanut koko elämäntyylin terveellisempään suuntaan."

Varaa aika maksuttomaan ensikonsultaatioon