RONI TILANDER KOKEMUKSIA

Asiakas 31v.

 Tavoitteena rasvanpoltto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakkaan taustatietoja:

  • Treenaaminen aikaisemmin vähäistä.
  • Halu oppia mm. treenaamaan vapailla painoilla
  • Ruokailutottumuksissa tavoitteet tasapainon löytämisessä.
  • Kehonkoostumus tasolla joka ei miellyttänyt asiakasta itseään
  • Omat konstit kokeiltu niin harjoittelu- kuin ravintopuolellakin
  • Turvautuminen personal traineriin edellä mainituista syistä

 

Asiakkaan palaute valmennuksesta:

 
 
Olin miettinyt pitkään personal trainerin ottamista ja mietin että onko se järkevää vai meneekö siinä rahat vaan hukkaan. Sitten löysin Ronin ja päätin että nyt mä sen teen ja otan personal trainerin. Halusin oppia treenaamaan vapailla painoilla rikkomatta itseäni ja että salista ja terveellisestä syömisestä tulee uusia rutiineja elämääni. Myös painon tiputus oli tavoitteena. Tavoitteet saavutettiin.
 
Ei mennyt montaa viikkoa aloituksen jälkeen kun tajusin että rahat ei todellakaan mene hukkaan, olisi pitänyt tehdä tämä paljon aiemmin, olen monta kertaa miettinyt. Koen että olen sijoittanut tässä itseeni, omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja se jos mikä on elämässä ensiarvoisen tärkeää, pitää itsestään huolta. Euroakaan ei ole mennyt hukkaan.
 
Olen oppinut paljon uutta. Olen löytänyt itsevarmuuden salilla ja tuntuu hyvältä miten sali on muotoutunut osaksi arkea, haluan mennä sinne ja saan siitä hyvää fiilistä. Elämäntavat on muuttuneet ja koen olevani niin paljon energisempi nyt mitä puoli vuotta sitten, ennen kuin elämäntavat korjattiin yhdessä Ronin kanssa. Paino on pudonnut n. 10kg, kunto on noussut ja lihakset ovat kehittyneet. Koen olevani sellaisessa kunnossa mihin en uskonut pääseväni näiden kuukausien aikana.
 
Valmennuksesta jää paljon arkeen. Jatkan aktiivista salilla käyntiä, pidän ravinnon tasapainossa ja pidän muistissa kaikki saamani vinkit ja tipsit mitä Ronilta olen saanut.
 
Voin suositella Ronin valmennusta jokaiselle kenellä on tunne että tarvitsi apua treenaamisen kanssa ja haluaa ammattitaitoista osaavaa apua.
 
Ronilla on tsemppaava ja hyvä ote valmentamiseen. Eniten arvostan todellista ammattitaitoa joka ei jätä arvelujen varaan etteikö tietäisi mitä tehdään ja miten.
 
Muutos kuudessa kuukaudessa:
 
 

Varaa aika maksuttomaan ensikonsultaatioon